Autobedrijf J&S in Den Helder team

Over ons

Autobedrijf J&S is uw Suzuki dealer en Daihatsu service dealer in Den Helder. Persoonlijk contact staat voorop. Of u nu bij ons komt voor een nieuwe Suzuki of een occasion, het belangrijkste is dat u op uw gemak bent en zichzelf thuis voelt. Door luisteren, vragen en adviseren hopen wij dat u bij ons de beste keuze kunt maken als het gaat om mobiliteit, Dat is niet alleen bij de aanschaf van een andere auto maar ook bij APK, onderhoud of reparatie.

In onze showroom is van ieder model Suzuki een exemplaar beschikbaar om te bezichtigen en zal vooral Eva Louwe, maar in haar afwezigheid Johan of Shirley voor u klaar staan. Bij de aanschaf van een nieuwe auto is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken en daar is een proefrit een groot onderdeel van. Hiervoor hebben wij een uitgebreid demonstratiewagen park waarin ook twee auto’s opgenomen zijn met een automatische versnellingsbak. Wij rijden ook graag met u mee tijdens de proefrit zodat we een zo goed mogelijk beeld kunnen geven van de rij impressie van de auto. Handig als u bijvoorbeeld wilt overstappen van handgeschakeld naar een automaat. Rijdt u liever alleen? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Aan de receptie vindt u Melvin Hekking. Naast technisch receptionist ook eerste monteur en APK keurmeester. Het fijne hieraan is, is dat Melvin aan beide kanten van het bedrijf weet hoe het werkt. Of hij nu een versnellingsbak moeten reviseren of een factuur maken. Hij kan het. Zo kan het zijn dat degene die met u afrekent ook aan uw auto gewerkt heeft in de werkplaats. In de werkplaats werkt Melvin samen met Jamie Vis en Ramon Boomstra.

Historie

De naam J&S staat voor Johan en Shirley. Zij hebben elkaar ontmoet op 15 jarige leeftijd op de kermis in Huisduinen en zijn in 1985 getrouwd. In datzelfde jaar zijn zij begonnen met een klein autobedrijf genaamd “de Wadden” in Huisduinen. Doordat een jaar later het pand instortte waarbij gelukkig iedereen ongedeerd is gebleven werden zij gedwongen het bedrijf door te zetten op de Waddenzeestraat in Den Helder. Daar is het bedrijf met de naam J&S ontstaan.

In het begin ging het vooral om de werkplaats, onderhoud en reparatie en de verkoop van gebruikte auto’s maar er werden ook nieuwe Suzuki's verkocht via de collega dealer op Texel.  Toen de Suzuki importeur daar lucht van kreeg stonden zij snel op de stoep met de vraag of ook J&S Suzuki dealer wilde worden. Het merk en de importeur Suzuki past perfect bij Johan en Shirley. Kwalitatief goed, betrouwbaar en de importeur heeft een persoonlijke benadering.

Vandaag de dag zit J&S op de hoek van de Torplaan en Ambachtsweg in Den Helder. Als Suzuki dealer en Daihatsu service dealer.

Benieuwd naar J&S en wilt u een klein voorproefje van onze Garage? Geregeld posten wij op Facebook wat ons dagelijks bezighoud. Volgt u ons ook? U bent uiteraard ook van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking in ons bedrijf aan de Ambachtsweg 4 in Den Helder!

 

Autobedrijf J&S in 1992