Suzuki meest betrouwbare auto!

Nóg een reden om Suzuki te rijden.
Suzuki opnieuw betrouwbaarste automerk in grootschalig onderzoek

Suzuki staat structureel in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Zo kwam Suzuki vorig jaar nog als betrouwbaarste automerk naar voren bij een omvangrijke enquête van de Consumentenbond. Nu staat Suzuki op nummer 1 bij een nog groter onderzoek, van het Britse magazine What Car?.

In het Britse onderzoek werden ruim 18.000 eigenaren van auto’s tussen de 1 en 4 jaar oud gevraagd naar de betrouwbaarheid van hun voertuig. De uitgebreide analyse leverde uiteindelijk een ranglijst van 159 modellen van 31 verschillende automerken op.

Met een gemiddelde score van 97,7 procent staat Suzuki van alle automerken stevig op de eerste plaats. Suzuki-rijders staan volgens het onderzoek dus het minst met pech langs de weg. Absolute uitblinker is de Suzuki S-Cross met een score van 100 procent! Volgens de onderzoekers had geen enkele S-Cross-rijder in de afgelopen twaalf maanden te kampen met een storing of pech. In het onderzoek behaalden slechts twee modellen de maximale score van 100 procent.

De uitkomst van het grootschalige betrouwbaarheidsonderzoek sluit naadloos aan op de zeven garanties die Suzuki geeft aan consumenten. Een van die garanties is ‘Super betrouwbaar’, wat opnieuw wordt onderschreven door het toonaangevende betrouwbaarheidsonderzoek van What Car?. Bij het onderzoek van de Nederlandse Consumentenbond ontving de S-Cross eveneens het hoogste rapportcijfer van alle Suzuki-modellen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *