J&S

Autobedrijf J&S is Suzuki dealer, Vakgarage en Daihatsu service dealer. Persoonlijk contact staat voorop. Of u nou bij ons komt voor een nieuwe Suzuki of een Occasion, het belangrijkste is dat u op uw gemak bent en u uzelf thuis voelt. Door luisteren, vragen en adviseren hopen wij dat u bij ons de beste keuze kan maken als het gaat om mobiliteit, Dat is niet alleen bij de aanschaf van een andere auto maar ook bij APK, onderhoud of reparatie.

In onze showroom is van ieder model Suzuki een exemplaar beschikbaar om te bezichtiging en zal vooral Eva Louwe, maar in haar afwezigheid Johan of Shirley voor u klaar staan. Bij de aanschaf van een nieuwe auto is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken en daar is een proefrit een groot onderdeel van. Hiervoor hebben wij een uitgebreid demonstratiewagen park waarin ook twee auto’s opgenomen zijn met een automatische versnellingsbak. Wij rijden ook graag met u mee tijdens de proefrit zodat we een zo goed mogelijk beeld kunnen geven van de rij impressie van de auto. Handig als u bijvoorbeeld wilt overstappen van handgeschakeld naar een automaat. Rijdt u liever alleen? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Aan de receptie vindt u Melvin Hekking of Sven Jansen. Beide ook eerste monteur en APK keurmeester en wisselen halverwege de week de rollen om. Het fijne hieraan is, is dat ze allebei aan beide kanten in het bedrijf weten hoe het werkt. Of ze een versnellingsbak moeten reviseren of een factuur maken. Zij kunnen het. Zo kan het zijn dat degene die met u afrekent ook aan uw auto gewerkt heeft in de werkplaats.

Benieuwd naar J&S en wilt u een klein voorproefje van onze Garage? Geregeld posten wij op Facebook wat ons dagelijks bezighoud. Volgt u ons ook?