Wintercheckdag 2018

De winter staat voor de deur en daarmee ook de jaarlijkse J&S wintercheck. Bij kouder weer is grip op de weg extra belangrijk voor de veiligheid. Laat daarom op zaterdag 10 november de gratis wintercheck uitvoeren. Wij controleren uw auto op maar liefst 18 punten.

Zoals ieder jaar zorgen wij niet alleen goed voor uw auto maar wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht.  Wat voor soep zullen we dit jaar maken?

Spanning, Sensatie en nieuws bij J&S

Vanaf eind december verwachten wij de nieuwe Suzuki JIMNY maar wij hebben voor u een preview.  Tijdens de wintercheckdag zal dit 4WD wonder bij ons te bezichtigen zijn.

Dat is niet alles, het is u vast niet ontgaan dat er een hoop drukte is geweest bij J&S voor de deur. Wij zijn erg trots dat bij ons vanaf heden ook getankt kan worden. De prijzen zullen laag liggen en gemakkelijk te bereiken als u Den-Helder in of uit rijdt! De officiële opening van het AVIA pompstation zal plaatsvinden vanaf 15 november.

Wij zien u en uw auto graag op 10 november. U bent welkom vanaf 09.00 tot 16.00 aan de Ambachtsweg in Den Helder. Aanmelden is niet nodig. Wij verheugen ons op uw komst en dit jaar is natuurlijk weer extra spannend omdat we u de nieuwe Jimny en het pompstation willen laten zien.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *