De 7 garanties van Suzuki

Super om te rijden
Een Suzuki is dynamisch en speels om te rijden door zijn lage gewicht en directe besturing.

Super technologie
Standaard alle technologie die je echt nodig hebt en je auto extra veilig maakt. In een Suzuki vind je altijd de beste technische oplossingen voor veiligheid, zuinigheid en betrouwbaarheid.

Super design
Aantrekkelijk en compact van buiten en ruim van binnen. Zo valt de Ignis op met mijn karakteristieke design en biedt deze Ultra Compact SUV verrassend veel binnenruimte.

Super betrouwbaar
Suzuki staat elk jaar in de top van de betrouwbaarheidsstatistieken. Zo komt Suzuki naar voren als het betrouwbaarste merk in de enquête van de Consumentenbond.

Super zuinig
Minder verbruik, lage wegenbelasting en voordelig in onderhoud. Dankzij slimme technieken gaan Suzuki’s zuinig met brandstof om. Zelfs een Suzuki heeft af en toe onderhoud nodig. Gelukkig kan dat bij de Suzuki-dealer professioneel en voordelig!

Super service
Autobedrijf J&S staat altijd persoonlijk voor je klaar. Je kunt vertrouwen op vakmanschap, duidelijke afspraken en betrouwbare service.

Super prijs
Veel auto voor je geld en ook nog eens een auto die veel geld waard blijft. Profiteer nu bij J&S van extra veel inruilvoordeel, ruil je huidige auto in voor een scherp aanbod!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *