Johan en Shirley

 

De naam J&S staat voor Johan en Shirley. Zij hebben elkaar ontmoet op 15 jarige leeftijd op de kermis in Huisduinen en zijn in 1985 getrouwd. In dat zelfde jaar zijn zij begonnen met een klein autobedrijf “de Wadden” in Huisduinen. Doordat een jaar later het pand instortte waarbij gelukkig iedereen ongedeerd is gebleven werden zij gedwongen het bedrijf door te zetten op de Waddenzeestraat in Den Helder. Daar is het bedrijf met de naam J&S ontstaan.

In het begin ging het vooral om de werkplaats, onderhoud en reparatie en de verkoop van gebruikte auto’s maar er werden ook nieuwe Suzuki verkocht via de collega dealer op Texel.  Dat de Suzuki importeur daar van hoorde stonden zij snel op de stoep met de vraag of ook J&S Suzuki dealer wilde worden. Het merk en de importeur Suzuki past perfect bij Johan en Shirley. Kwalitatief goed, betrouwbaar en de importeur heeft een persoonlijke benadering.

Vandaag de dag zit J&S op de hoek van de Torplaan en Ambachtsweg in Den Helder. Als Suzuki dealer, Vakgarage en Daihatsu service dealer.